Jon Voight rekao šta misli o razvodu svoje kćerke i Brad Pitta

Piše: Redakcija
 

Foto: AFP

Razvod slavnog para, Angeline Jolie i Brada Pitta je  dugotrajan proces. Već mjesecima su u pregovorima o skrbništvu nad šestoro djece. Brad Pitt bi s vremenom sve češće trebao viđati svoju djecu, međutim konačni dogovor još uvijek nije postignut.

Angelina i Brad treba da se i oko podijele imovine, a advokati moraju detaljno proučiti imovinu oboje i zatim smisliti prihvatljivu podjelu.

U ovom periodu, Jon Voight popravljao je odnos sa svojom kćerkom Angelinom. Njihov odnos bio je na klimavim nogama od 2002. godine kad je javno izjavio da nije mentalno stabilna nakon što se razvela od Billyja Boba Thortona. Sada njoj i njenoj porodici daje podršku.

– Angelina je vrlo angažirana majka. Pruža im ljubav svake sekunde svakoga dana. Molim se za sve članove svoje porodice. Za Brada također. Svi će biti u redu – rekao je Voight.

Komentirao i da mu unuci izgledaju zdravi i sretni, bez obzira na razvod. 

Angelina Jolie i njen otac uspjeli su prevazići svoje probleme zahvaljujući Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh, Knoxu i Vivienne. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti