Azra preporuka: Stvari koje trebate uraditi u februaru

Piše: Redakcija

Pročitaj knjigu

Mnogo je razloga zbog kojih biste ovog februara trebali pročitati knjigu „Sluškinjina priča“. Roman govori o totalitarnom društvu u kojem obespravljene žene postaju strojevi za rađanje.

Uspjeh

Ukoliko ne znate šta biste uradili za vrijeme snježnog vikenda i ukoliko vam se nikako ne da izaći iz toplog kreveta preporučujemo vam da pogledate hit seriju „Uspjeh“, koju režira naš oskarovac Danis Tanović.  Troje potpunih stranaca povezuje nesretan slijed događaja kada pokušaju pomoći žrtvi nasilja, siže je priče ispričane u šest epizoda.

Mirišite zavodljivo

Povodom Dana žena „Lancome“ je pretstavio novi miris LA VIE EST BELLE EN ROSE koji morate isprobati.

Pusa za Valentinovo

Da biste 14. februara bili apsolutna zavodnica YSL predlaže novo ruho highlighter korektora Touche Eclat Collector Valentine’s Day.

Kultna Patrizia Pepe

Svi su ludi za Patrizia Pepe kultnom torbom Sleepy Fly koja nema premca.

 Budi mačka

Ne čekajte neki poseban datum da uskočite u neku elegantnu haljinu. Izaberite dan i kroj, a mi vam predlažemo uvijek efektnu crvenu boju. Neka u ormaru miruje vječna crna.

Sistematski pregled

Mnoge bolesti bi se izliječile da su se na vrijeme otkrile, zato ne čekajte ni časa, ovog mjeseca obavezno otiđite na dugo odlagani sistemastki ljekarski pregled.

Pametno s pametnim telefonima

Koristite bankovnu aplikaciju kako biste svom dragom ili dragoj poslali 50 KM. U komentaru transakcije navedite: „Prihvaćaš izazov? Pronađi nešto romantično čime ćemo se večeras zabaviti.“

Probajte Donutse

Ukoliko ste ljubitelj slatkiša i bez njih jednostavno ne možete probajte neodoljive Donutse i uživajte u svakom zalogaju.

 

 

Pročitajte još