Karolina Kurkova: Porodična idila jedne od najpoznatijih svjetskih manekenki

Piše: Redakcija

Češka manekenka nakon 12 godina provedenih u New Yorku, odlučila se konačno skrasiti sa suprugom i djecom u novom domu u Miamiju. Kako izgleda njihova svakodnevica i koliko uživaju u novom domu pokazala je manekenka na svom Instagram profilu.

Gotovo slučajno je ušla u modnu industriju i to u rodnoj Češkoj, nakon što je ispunila prijatelju želju, koji je sanjao da postane fotograf, te stala ispred njegovog objektiva. Pokazala se izrazito fotogeničnom, te je na takav način privukla pažnju mnogih, pa je tako postala najmlađa manekenka koja se našla na naslovnicu poznatog magazina Vogue.

Iako i dalje izgleda savršeno, odlučila se posvetiti porodici i porodičnom životu, tačnije sinovima Tobinu i Noei i 12 godina starijem suprugu Archiju Druryu. Trenutno žive život iz bajke a to je i pokazala na profesionalnim fotografijama koje je odlučila podijeliti s fanovima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti