Ovo su najveći zodijački hejteri

Piše: Redakcija

Svi znakovi zodijaka kad kad mrze, ali ova četiri znaka svakako prednjače. Zbog prevelike mržnje koju nose u sebi nije lako onima koji im stanu na žulj.

Škorpion

Po zakonu škorpija svi su krivi dok ne dokažu suprotno. Sumnjičavi su i uvijek su spremni na razočarenja. Mrze sve one koji im se zamjere, te su vrlo osjetljivi ali na ljutit način. Ukoliko ih povrijedite dugo će vam to pamtiti.

Jarac

Ovah znak misli da zna sve najbolje i da zna više od drugih, te jako zamjeraju onima koji ih kritikuju i podcjenjuju. Mrze one koji su neodgovorni, neprecizni i razmetljivi. Osim što su im meta za mržnju svi oko njih, često su to i oni sami.

Djevica

Djevica opaža nered, nemar i nečistoću, pa se lako i naljute zbog toga. One su uvijek i dobro informirane pa pobijesne kada se suoče sa ignorisanjem od strane drugih osoba.

Pamela Anderson

Rak

Rak je najranijiviji znak, pa kad su povrijeđeni ili uplašeni, u njima se rađa i mržnja. Imaju toplo srce, ali kad jednom zamrze to ostaje trajno. Mrze sve koji im stanu na put između njih i njihovih voljenih.

Pročitajte još