Nakon Jimmyja Kimmela ovaj komičar vodit će ceremoniju dodjele Oscara

Piše: Redakcija

Tokom dodjele prestižne filmske nagrade “Oscar” prethodne dvije godine već smo navikli u ulozi domaćina ovog događaja gledali voditelja Jimmyja Kimmela, a naredne godine, čast da vodi svečamu ceremnoiju pripala je poznatom komičaru. Iz “Akademije za filmsku umjetnost i nauku” potvrđeno je da će ulogu voditelja programa pripasti komičaru Kevinu Hartu.

View this post on Instagram

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same…I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time….To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time….I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ….now it’s time to rise to the occasion #Oscars

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

-Godinama su me ljudi pitali da li ću ikada biti voditelj “Oscara” i moj odgovor je uvijek bio isti. Govorio sam da bi to bila životna prilika za mene kao komičara i da će se dogoditi kada bude bilo vrijeme za to. Mnogo sam srećan što mogu da kažem da je taj dan konačno došao i da ću voditi dodjelu “Oscara”. Nevjerovatno je što sam dobio priliku da se pridružim listi legendarnih domaćina koji su uveličali tu scenu svojim prisustvom. Postarat ću se da učinim ove “Oscare” posebnim. Zahvaljujem se Akademiji na prilici i sada je vrijeme da opravdam ovu čast- napisao je Hart na svom Instagramu.

Ovu informaciju potvrdila je i “Akademija za filmsku umjetnost i nauku” koja je na svom Twitter nalogu komičaru poželjela dobrodošlicu. Prethodnu ceremoniju dodjele najprestižnije filmske nagrade pratilo je tek 26,5 miliona gledalaca u odnosu na 43 miliona iz 2014. godine.

View this post on Instagram

Happy Monday Motha F&$"!'s #GoBeGreat #LiveLoveAndLaugh

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti