Horoskopski znakovi sa kojima ćete teško izaći na kraj

Piše: Redakcija

U odnosu koji gradite sa partnerom nerijetko će se pojaviti onaj koji je dominantniji i kojem često nije lako udovoljiti. Iako rijetko uzvraćaju istom mjerom od vas zahtjevaju da ih uvažavate, razumijete, pružate nesebičnu podršku te da ste im uvijek na raspolaganju. Pogledajte koja su to četiri horoskopska znaka sa kojima je najteže izaći na kraj.

Rezultat slika za ovan horoskop

Ovan

Često se ponašaju kao razmažena derišta, pogotovo ukoliko se stvari ne odvijaju onako kako su oni zamislili. Nisu skloni samokritici i u takvim slučajevima će uvijek okriviti osobe koje su u njihovoj blizini. Zbog svoje tvrdoglavosti slabo primaju savjete, a o stvarima koje su im važne i koje se tiču samo njih žele sami odlučivati. Od svojih partnera očekuju da budu zanimljivi i da ih podržavaju, ali često zaborave da i suprotnoj osobi treba ljubavi i pažnje.

Rezultat slika za lav horoskop

Lav

Žele biti i centru pažnje i vole kada drugi oblijeću oko njih. Kada nekog zavole pokazat će svoju ljubav romantičnim gestama. Od voljene osobe zahtjevaju da za njega uvijek ima vremena i mnogo komplimenata i pažnje. Ukoliko niste zadovoljni time šta ovaj horoskopski znak čini za vas oni će vas smatrati nezahvalnima.

Rezultat slika za djevica horoskop

Djevica

Kada je u pitanju zahtjevnost ovaj znak nema premca. Opsjednuti su čistoćom ali i urednošću, a od sebi bliskih osoba očekuju da se pridržavaju visokih kriterija. Žele imati sve pod kontrolom a ukoliko ne uspiju tada postaju naporni i lahko se naljute. Uvijek su spremne reći da se nešto moglo uraditi na bolji način.

Rezultat slika za bik horoskop

Bik

Žele da im se konstantno udovoljava i da ih razmazite, a duboko vjeruju da bi se svijet trebao vrtjeti oko njih. Usmjereni su da ugode samo sebi i tjeraju sve oko sebe da to i učine. Često ne mare za osjećaje drugih kao ni na želje koje nisu u skladu sa njihovima. Znaju biti posesivni i ljubomorni a sve zbog sposobnosti da voljenu osobu gledaju kao predmet u njihovom vlasništvu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti