U čemu je tajna odličnog izgleda Meghan Markle

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa, 36-godišnja Meghan Markle koja će na proljeće postati majka, može se pohvaliti odličnom linijom i zdravljem. Otkrila je šta čini po tom pitanju, a sve skupa moglo bi se svesti na nekoliko rutina. Neke su trenutno na čekanju jer u trudnoći nisu dozvoljene.

1. Joga

– Joga je nešto što je skroz moje –  kaže supruga britanskog princa Harryja.

– Postoji toliko dobrobiti koje donosi svakodnevno prakticiranje joge… osim fleksibilnosti i snage, joga pruža radost mentalni fokus, dobar je način oslobađanja od stresa, smanjuje anksioznost i poboljšava san – kaže Meghan na koju je ljubav prema jogi prenijela njena majka instruktorica ove discipline. 

2. Trčanje

– S godinama je trčanje počelo loše utjecati na moja koljena pa ne mogu više toliko uživati u njemu kao nekada – kaže bivša glumica.

– Volim trčanje. Koliko mi je godilo tijelu toliko mi je godilo i glavi. Razbistrilo bi mi misli. Svako treba pronaći onaj oblik aktivnosti koji mu čini dobro – objašnjava Markle.

3. Izbjegavanje hrane koja izaziva umor

– Definitvno se trudim jesti što je zdravije moguće i izbjegavati hranu koja me spušta i čini letargičnom. Najčešće jedem ribu i povrće – kaže Meghan.

4. Ne uskraćivati stvari koje volimo

– Mogla bih po cijele dane uživati u krompirićima i tjestenini. Volim ugljikohidrate. Ko ih ne voli? Iako nisu zdravi, za vikend napravim iznimku i priuštim si ono u čemu uživam – otkriva 36-godišnjakinja.

5. Popiti ponekad bez razloga

– Činite stvari u kojima uživate bez određenog razloga. Upoznajte svoje tijelo i otkrijet koje stvari rade za vas. Ako je to čaša vina bez određenog povoda, popijte je – zaključuje Meghan, naravno govoreći o navikama kada nije u drugom stanju. Vino trenutno nije na spisku dozvoljenih namirnica. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti