Nikad viđena fotografija: Princ Charles s unukom Louisom

Piše: Redakcija

BBC je imao ekskluzivan pristup princu Charlesu tokom zadnjih 12 mjeseci snimajući film “Princ, sin i nasljednik: Charles u 70.” Film je sinoć premijerno prikazan na kanalu BBC-ja, a kada 14. novembra napuni 70 godina princ od Walesa biti će u javnosti već punih 50 godina. 

U jednom momentu prikazana je i nikada viđena fotografija Charlesa kako se igra sa svojim unukom, princom Louisom i Kate Middleton. Charles se smije svom unuku, i razbija priče o tome kako nije dobar deda svojim unucima. Možemo vidjeti i Kate, kako opušteno drži svog sina, rođenog u aprilu ove godine, u plavoj haljini, iz Zarine kolekcije. Fotografija je snimljena u bašti zvanične rezidencije princa Charlesa u Londonu. 

Charles s drugom djecom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti