Diane Kruger i Norman Reedus ponosni roditelji: Dočekali svoje prvo dijete

Piše: Redakcija

Njemačko-američka glumica Diane Kruger potvrdila je za magazin „People“ da je postala majka, ali ni ona niti Norman Reedus nisu htjeli otkrivati detalje. Nepoznato je kada je beba rođena niti kojeg je spola. Novorođena beba prvo je dijete ove 42-godišnje glumice, dok je drugo dijete Normana, koji ima 19-godišnjeg sina Mingusa sa Helenom Christensen.

https://www.instagram.com/p/BmiTb9Nloml/

Diane i poznati glumac serije The Walking Dead, u posljednjih nekoliko mjeseci dobro su skrivali vijesti o njenom drugom stanju, te o tome nisu raspravljali u javnosti. Međutim, glumica nije mogla u potpunosti sakriti svoju trudnoću, pa se u javnosti i na fotografijama mogla vidjeti sa poprilično velikim trbuščićem nego inače.

Nekoliko puta je i priznala da je njen odnos s Normanom drugačiji od njenih prethodnih romansi, te je kazala da nije više spremna na kompromise.

https://www.instagram.com/p/BlT93wfn1vi/

– Postoje određene stvari koje više ne mogu prihvatiti. Smatram kada ste u dugoj vezi s nekim počnete tražiti izgovore i jednostavno praviti mnogo kompromisa, koje očito trebaš donositi da bi veza uspjela, ali ja smatram da sam mnogo toga naučila i takvo nešto ne želim više prihvatati. Što sam starija sve sam se više usredotočila na ljude oko sebe: moju majku, brata, djeda i naravno mog dečka Normana. Samo želim da su oni prisutni u mom životu i ne trudim se mnogo razmišljati o budućnosti – kazala je Diane.

Glumica je priznala i da su njene predhodne veze znale je baciti na dno.

– Biti previše komforna mi je nekako previše, volim uvijek raditi neke nove stvari. Mislim da je život puno bolji kada imaš nekoga ko te drži za ruku, ali prvenstveno sam se naučila da moram misliti na sebe. U prošlosti bila sam povrijeđena od ljudi. U jednom trenutku pomislite kako s nekim idete ka istom cilju, pa onda shvatite da ne idete – priznala je glumica.

View this post on Instagram

their eye contact is amazing.

A post shared by diane and norman (@krugerreedus) on

Pročitajte još