Stigao prvi poklon za kraljevsku bebu

Piše: Redakcija

Princ Harry i Meghan već danas su dobili prve poklone za bebu.  Sretnu vijest par je objavio jučer, a dar za bebu im je uručio guverner Sir Peter Cosgrove, službeni predstavnik kraljice Elizabete II. u Australiji.

„Prva igračka“, s oduševljenem je kazala Meghan, primivši u ruke plišanoga kengura. Herry je pozirao s minijutarnim čizmicama poznatog australskog brenda UGG.

Prilikom prvog pojavljivanja u javnosti nakon objave o Meghaninoj trudnoći par je pozirao ispred zgrade sydneyske Opere. Posjetili su i zoološki vrt Taronga gdje su pozirali s parom koala u naručju.

Vijest o trudnoći kraljevski par je s porodicom podijelio prošle sedmice na vjenčanju princeze Eugenie. Beba će stiću i proljeće 20179. godine, nešto prije njihove prve godišnjice braka.  

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti