Kćerka Kate Moss je prava ljepotica, a ovo je njena prva kampanja

Piše: Redakcija

Historija se ponavlja. Nakon što smo na modnim pistama vidjeli nasljednice slavnih manekenki; Kaiu Gerber, Georgiu May Jagger, Lily-Rose ili Alice Dellal, svijet mode dobio je pojačanje, kćerku Kate Moss, Lilu Grace Moss.

Lila Moss

Lila je zaštitno lice Marc Jacobs Beauty kampanje

Njena mama Kate Moss, palila je i žarila modnim pistama tokom devedesetih godina, a sada se sklonila kako bi reflektori bili upereni u njenu 16-godišnju kćerku, koja je upravo završila svoju prvu kampanju. Posao je sklopila s kućom Marc Jacobs, te je zaštitno lice njihove nove beauty linije.


Mama drži sve konce u rukama kad je riječ o kćerkinoj karijeri. I nema sumnje da je njeno prijateljstvo s Marcom Jacobsom otvorilo vrata mladoj Lili, međutim, ona je izrasla u pravu ljepoticu i kao lice vrlo je zanimljiva modnim kućama i dizajnerima. Za sada gradi karijeru pod okriljem majčine agencije Kate Moss Agency koja je osnovana 2016. godine.

Kate Moss

Kate s kćerkom Lilom

Dijelove kampanje za Marc Jacobs Beauty otkrio je sam Jacobs i prisjetio se prvog susreta s Lilom.
-Kad sam prvi put upoznao Lilu 2008. godine, bio sam na odmoru na Ibizi s njenom majkom Kate Moss i drugim prijateljima i porodicom. Imala je samo šest godina, i tako snažan karakter. Lilino ponašanje i velika ljepota već su bili očigledni, a sljedeći put kad sam je vidio na Kateinom vjenčanju u augustu 2011., njena osobnost bila je još dinamičnija, a ljepota još veća – kaže Marc Jacobs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti