Sedmični horoskop: Šta vam zvijezde poručuju ove sedmice

Piše: Redakcija

     



OVAN

21.III-20.IV

 

Ljubav: Imate uspjeha u ljubavi, bez obzira u kakvom ste statusu. Veza blista novim sjajem. Za sve što želite, bilo vezu ili avanturu, šanse su na vašoj strani. U svakom slučaju, sretni ste.

 

Posao: Očekuju vas važne promjene i ozbiljan rad. Ipak, možete računati na ostvarenje plana, naročito veću zaradu, napredovanje ili promjenu posla. Naravno, možete i riskirati ponešto.

 

Zdravlje: Nađite vremena za odmor i rekreaciju.



BIK

21.IV-22.V

 

Ljubav: Nije baš vaša svakodnevica, ali romantičnog ste raspoloženja. Može vam se desiti i neočekivana, ali lijepa veza. Posebno ste razvojem događaja obradovani ako ste dugo sami.

 

Posao: Možete očekivati važne promjene. Moguće je putovanje, u sklopu kojeg je i kontakt s osobom koja će vam ponuditi dobar, unosan posao. Time ćete biti naprosto oduševljeni.

 

Zdravlje: Obogatite ishranu voćem i povrćem.



BLIZANCI

23.V-22.VI

 

Ljubav: Strasti i emocije se rasplamsavaju. Partner je sve zahtjevniji, a to traži određena odricanja.  Ne sumnjajte u ljubav i dobre namjere osobe koju volite ili u koju ste zaljubljeni.

 

Posao: Neopterećeno i s mnogo volje planirate posao. I u slučaju da su neophodna određena ulaganja, ne samo znanje i stručnost, već i novac, važno je da je sve prilično lako ostvarivo.

 

Zdravlje: Sretni ste i zadovoljni.



RAK

23.VI-22.VII

 

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni da ste spremni na popuštanje voljenoj osobi.  Odlučni ste u namjeri da maksimalno doprinesete zajedničkoj sreći. Ako ste slobodni, dolazi nova ljubav.

 

Posao: Niste pretjerano raspoloženi za rad. Još manje vam se dopadaju ideje koje vam pokušavaju nametnuti drugi. Želite raditi, što je više moguće samostalno, bez ovisnosti o bilo kome.

 

Zdravlje: Uživate u svim životnim aspektima.



LAV

23.VII-22.VIII

 

Ljubav: Kao malo kada, analizirate situacije kroz koje ste prolazili u ljubavi?! Na posebnu toplinu i nježnost voljene osobe možete računati tokom vikenda, pogotovo ako skupa putujete.

 

Posao: Nezainteresirani ste, imate potrebu da se, na neko vrijeme, odvojite od zahtjevnijih obaveza. Želite raditi samo koliko je neophodno da budete u toku. Ipak, zadovoljni ste.

 

Zdravlje: Šetajte, ujutro i predvečer.



DJEVICA

23.VIII-22.IX

 

Ljubav: Susret, razgovor ili neobična situacija doprinijet će da brzo donesete važnu odluku. Sazrelo je vrijeme za “veliko pospremanje” emocija, za sreću i stabilnost u ljubavnom životu.

 

Posao: Sve je širi krug poslovnih poznanstava. I to pomaže da lakše ostvarite ambicije, uđete u novi posao ili se oslobodite svega što predstavlja teret. Ipak, oprez s finansijama.

 

Zdravlje: Godi vam rana jesen.



VAGA

23.IX-22.X

Ljubav: Netipično, ali kao da vam se u dušu uvukao oprez. Ne znate šta da mislite, još manje šta da uradite da budete (još) sretniji. Najvažnije je da se vi i partner, još uvijek, mnogo volite.

 

Posao: Odnosi s osobom od autoriteta ili kolegama nisu baš sjajni. Treba da postignete kompromis ili se do skore, sjajne prilike, primirite. Generalno gledajući, to je sada najbolje rješenje.

 

Zdravlje: Dobro bi vam došlo opuštanje u društvu.

Upoznajte ih: Prefinjeni osjećaj za proporcije i ravnotežu ima i jednu izuzetno pozitivnu stranu – Vage su mirotvorci u svakoj situaciji. Uvijek djeluju dotjerano i elegantno, čak i u najjednostavnijoj odjeći, a u svemu teže ljepšoj strani života. Ljepota i pravičnost stalne su teme života gotovo svake Vage. Čak i u poslu traže idealističku notu promišljenosti, a posebno su im važni društveni kontakti. U konfliktnoj situaciji uvijek zablistaju kao arbitri ili diplomate, jer uspijevaju da unesu duh saradnje među ljude različitih sklonosti.



ŠKORPIJA

23.X-22.XI

Ljubav: Najzad dobijate odgovor na pitanje koje dugo izaziva vašu znatiželju. Razgovor, odmor, putovanje, zbližit će vas s osobom koju volite. Sedmica je obećavajuća i ako ste sami.

 

Posao: Suvišno je da se opterećujete suzdržanim odnosom između vas i kolega. U suštini, sve je dobro. Poznanstva su korisna za samopouzdanje i poboljšanje materijalne situacije.

 

Zdravlje: Sjajno se osjećate, zadovoljni ste.



STRIJELAC

23.XI-22.XII

 

Ljubav: Intenzivira se sretna faza u vašem životu, što se odražava i na ljubav. Odnos s osobom koju volite izvor je zadovoljstva. Ovo je izvrstan period i za zasnivanje porodice.

 

Posao: Cijela sedmica je dobra za timski dio posla. Osjećate se snažno, poletno, što doprinosi izvrsnom raspoloženju. Sve ukazuje na relacije koje imaju velikog značaja za budućnost.

 

Zdravlje: Imate gotovo nepresušnu energiju.



JARAC

23.XII-21.I

 

Ljubav: Značajna sedmica za ljubav! Ako ste slobodni, želite da promijenite status, a ako ste imali problema s voljenom osobom, vrijeme je da se sve preokrene u vašu korist.

 

Posao: Postoji niz povoljnosti da ostvarite, bar dio, poslovnih želja. Moguće je da dobijete prvi, novi ili bolje plaćen posao. Ako je novac predstavljao najveći problem, dolaze bolja vremena.

 

Zdravlje: Sve bolje se osjećate.



VODOLIJA

22.I-19.II

 

Ljubav: Osmjehuje vam se istinska sreća. Veza je sve kvalitetnija, puni ste ljubavnog zanosa, sretni ste i zadovoljni.  Ako ste sami, u susret vam dolazi nova, velika ljubav.

 

Posao: “Na redu” je poslovna i  finansijska ekspanzija, uspjeh i dobitak. U skladu sa tim, želite razviti drugačiju strategiju, unaprijediti poslovanje i svoj status podići na novi, viši nivo.

 

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.



RIBE

20.II-20.III

 

Ljubav: Dolazi period pun malih pogodnosti i harmonije u vašem sentimentalnom životu. Sve su bolje relacije s osobom koju volite. Posebno je lijep, ugodan i ljubavlju ispunjen vikend.

 

Posao: I na poslovnom planu možete biti zadovoljni. Slijede dobri potezi, uspješno putovanje ili ugovor. Sve to obećava više nego solidnu zaradu. Dobra je i umjerenija varijanta.

 

Zdravlje: Sasvim dobro se osjećate.



Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti