Carrie Underwood: Nakon tri spontana pobačaja uživa u blaženom stanju

Piše: Redakcija

Nakon što je u posljednje tri godine preživjela tri spontana pobačaja Carrie Underwood je na svom Instagram profilu objavila da je ponovo trudna.

Carrie na fotografiji ponosno pokazuje svoj stomak dok uživa na porodičnom putovanju u zabavnom parku Anaheim u Californiji. Za nju je to trenutno najsretnije mjesto na svijetu, jer vrijeme provodi s mužem Mikeom Fisherom i njihovim trogodišnjim sinom Isaiahom.

Country pjevačica se trudi obući što udobnije, a za putovanje je obukla praktične helanke, plavu majicu i plavu košulju, a na noge je obula Adidas Ultraboost Laceless patike. Doodala je još i nekoliko dizajnerskih detalja poput Apple sata i kožnog ranca. Plavu kosu svezala je u punđu a na licu nosila je minimalnu šminku.

Country pjevačica Carrie Underwood u posljednje dvije godine je imala čak tri spontana pobačaja. Ovo je priznala sama u intervjuu BBC-u, napomenuvši kako se plašiila da će doživjeti i četvrti. Tada je psihički klonula i bila kaže, jako ljuta zbog svega što prolazi u životu. Više o teškoj fazi koju je prošla, čitajte ovdje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti