Svi se pitaju šta radi supruga Aleca Baldwina pa izgleda kao milion dolara: Ovako vježba za savršenu figuru

Piše: Redakcija

Među gostima tradicionalne večere koja se organizira uoči dodjele nagrada Emmy, bili su i glumac Alec Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria Baldwin. Zanosna brineta, koja je samo prije četiri mjeseca rodila njihovo četvrto dijete, u sjenu je bacila gotovo sve. Hilaria izgleda fenomenalno i niko ne bi ni pomislio da je ova žena, popularnom glumcu rodila četvero djece. Par osim četveromjesečnog Romea, ima još i kćerku Carmen Gabrielu (4) i sinove Rafaela Thomasa (3) i Angela Charlesa (29). Obučena u kratku crnu i pripijenu haljinu, 34-godišnja Hilaria je zasjenila supruga, koji iz prethodnog braka s Kim Basinger ima 22-godišnju kćerku Ireland Baldwin. U stopu je pratio Hilariu, ali ona je pokupila svu pažnju.

View this post on Instagram

Probably one of the most asked for exercises on my page is diastasis rect aka abdominal separation. I haven’t posted about this because I didn’t suffer from it with my pregnancies and wanted to do a lot of research before offering solutions. Most important concept is to CONTRACT AND ZIPPER UP YOUR ABS, RIGHT THROUGH THE MIDDLE OF YOUR TUMMY. Think about where the separation is and try to connect it again, through activation of core. Maintain this and 1: Releve and tuck hips under and foreword for 10. 2: Incline forward, pull in tighter through your lower belly, flex feet and pulse for 10. 3: Stand again, releve and shake hips side to side for 20. 3 sets of all 3 exercises. YOU MUST MAINTAIN CONTRACTION, OR IT WONT WORK. Do daily in am and pm…share with your friends so you can help them too #wegotthis2018 ps wardrobe choice is to show proper form. All fashion police will be blocked immediately 👮🏼‍♀️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Američki mediji se mnogo bave lijepom Hilariom, koju je Alec oženio kad je imao 54, a njoj bilo samo 28 godina. Rođena je u Mallorci u Španiji, te je djetinjstvo provela živeći na relaciji Španija – Amerika. Kao djevojčica bavila se baletom i gimnastikom te je plesala flamenco. Diplomirala je historiju i ples na New York univerzitetu, a isti je završio i njen sadašnji suprug.Danas se profesionalno bavi jogom, suvlasnica je i instruktorica Yoga Vida studija u New Yorku.

Hilaria sa sinom i kćerkom /Foto:Instagram/

Alec Baldwin i Hilaria među gostima tradicionalne večere uoči dodjele Emmy nagrada

Redovno na svom Instagram profilu objavljuje videe kroz koje ljudima pokazuje kako vježba u svom domu i na koji način svoje tijelo održava u top formi. Mi vam objavljujemo neke, pa počnite vježbati i bit ćete na dobrom putu za postizanje top forme, baš kao i Hilaria.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti