Problemi u braku Beckhamovih: Revija u sjeni hladnog poljupca

Piše: Redakcija

Poznata britanska dizajnerica Victoria Beckham novom je kolekcijom proslavila deset godina rada u svijetu mode, a podršku su joj iz prvih redova pružili članovi porodice. Ona je, nakon što su se modeli prošetali u kreacijama za proljeće/ljeto 2019. godine, prišla članovima porodice i izljubila ih, a jedan je poljubac bacio sjenu na cijelu reviju. Naime, Victoria je svog supruga poljubila u obraz što je svakako ponovo pokrenulo nagađanja o trzavicama u njihovom braku. Iako su oni ovu vrstu nagađanja demantirali još prije nekoliko mjeseci, njihovo ponašanje je fanovima dovoljan dokaz da prolaze kroz krizu. 

Podsjećamo, Victoria i David su nedavno proslavili 19 godina braka, a imaju četvero djece,  19-godišnjeg Brooklyna, 15-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Cruza i 7-godišnju Harper. 

No, ono što je sigurno je da je za reviju Victoria dobila mnoštvo pohvala, te je ovog puta nadmašila samu sebe kada je riječ o  bojama, dizajnu i materijalima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti