Bobby Brown: Whitney Houston je bila sebična i neprekidno se drogirala, čak i na vlastitom vjenčanju

Piše: Redakcija

Američki muzičar Bobby Brown snimio je dokumentarni film “The Bobby Brown Story”, u kojemu je, uz ostalo, otkrio niz detalja iz svoga braka s muzičkom divom Whitney Houston.

Brown tvrdi da je Houston bila zahtjevna i sebična te da je ona bila kriva za njegovu ovisnost o drogama.
 Spomenuo je kako je koristila drogu i na njihovom vjenčanju, pravdajući se da je “nervozna”.

Naglasio je kako nije bila nikakva tajna da su se oboje drogirali, no da je situacija izmakla kontroli nakon što su dobili kćerku Bobbi Kristinu kada su počeli konzumirali sve što su stigli, prenosi The Mirror.

Progovorio je i o nasilju u njihovom braku, kazavši kako je samo jednom udario pokojnu suprugu, i to slučajno. Njihov brak obilježile su stalne svađe, a on je bio i uhapšen jer je fizički nasrnuo na pjevačicu.

Whitney Houston pronađena je mrtva u sobi na četvrtom katu hotela Beverly Hilton u Beverly Hillsu, uoči dodjele nagrade Grammy, u istom hotelu gdje je održavana godišnja zabava uoči tog događaja, na kojoj je trebala nastupiti. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti