Mostarski pop – rock sa bečkom adresom: Dino Šoše ima novi spot

Piše: Redakcija

 

Mostarski teksopisac i muzičar s bečkom adresom čija kvalitetna muzika, neka vrsta južnjačkog pop -rocka, polako osvaja slušatelje, snimio je spot za svoju pjesmu “Budi tu”.

 -„Budi tu“ je priča o bezuslovnoj ljubavi, koja je po pravilu nesretna i desi se prekasno-kaže Dino.

Bilo je lako zavoljeti pjesme sa albuma „Anhedonija“ autora Dine Šoše, koji je proljetos predstavljen publici. Nenametljive i bliske, pjesme sa zvukom podneblja kojem pripadamo, ušle su potiho u playliste, top liste i želje na dernecima.

Dino s ekipom je bio vrijedan i ubrzo nakon spota za pjesmu „Pola“, publikovan je i novi video. Ovaj put za pjesmu „Budi tu“ i sniman je u Beogradu s ekipom tima „Tropical Lifeisfun“.

-“Budi tu” je pjesma koja je nas je sve iznenadila. Postadosmo je svjesni nakon što smo čuli finalni snimak. A onda se desio i beogradski spot. Odlična ekipa, loš start, sunčan dan, nadvožnjak iz pjesme “Dugo te nema” čuvenih Partibrejkersa, splav na Novom Beogradu, nadomak hotela Jugoslavija, išaran lift i eto ga – rodila se pjesma – kaže Šoše.

Pjesma je snimana u sarajevskom studiju „Longplay“, pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti