Beyonce i Jay-Z: Odmor u Italiji se nastavlja

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Beyonce u utorak je u Italiji proslavila svoj 37. rođendan, a sada s suprugom, reperom Jay Z-em odmara na Sardiniji gdje, kako piše britanski Mirror, ispijaju italijanska vina te izgledaju sretno i opušteno. Naime, oni gotovo svakodnevno na svojim Instagram profilima dijele fotografije i video zapise na kojima se može vidjeti koliko uživaju.

–  Ova godina je bila veličanstvena za mene. Zahvaljujem se Bogu za sve u mom životu. Hvala za svu pozitivnost i predivne rođendanske želje – istakla je Beyonce.

Podsjećamo njih dvoje važe za najbogatiji muzički par današnjice težak više od milijardu i dvjesto miliona dolara, a trenutno odmaraju od zajedničke svjetske turneje. Par ima troje djece. 

View this post on Instagram

😁🇺🇸

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti