Nezgoda s haljinom na crvenom tepihu koju je Natalie Portman s kolegama brzo riješila

Piše: Redakcija

Svečana toaleta, crveni tepih i mnoštvo fotografa čiji su objektivi upereni u vas… Nije lako šetati crvenim tepihom, pogotovo ako uz sve to imate problema s haljinom.

Taj mrski scenarij dogodio se mladoj glumici Raffey Cassidy čije su se cipele zaplele u raskošnu haljinu. Glumica je zajedno s glumačkom postavom filma “Vox Lux” krenula na fotografiranje nakon čega se našla u problemu.

Njena kolegica Natalie Portman uskočila je s kolegama te su pomogli Raffey s zapetljanom haljinom. Odmah su se spustili na pod te nakon zbunjenog i iznenađenog lica glumice, kasnije su svi zapljeskali i pozirali pred fotografima.

Raffey je nosila haljnu princeza stila u ledeno plavoj boji, a Portman je blistala u zlatnoj toaleti s potpisom modne kuće Gucci.

https://www.instagram.com/p/BnUxHN3Ar-j/?taken-by=please_call_me_swett_tea

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti