Ko je glumica koju je ubila policija: George Clooney joj uništio karijeru!?

Piše: Redakcija

Kalifornijska policija je ubila zvijezdu televizijskih serija Vanessu Marquez nakon što im je glumica zaprijetila pištoljem.

Bivšu zvijezdu serije “Urgentni centar” upucala je kalifornijska policija nakon što je u njen dom pozvana pomoć jer je Marquez, koja je bolovala od poremećaja u ishrani, navodno imala napade. Pomoć je pozvala gazdarica njenog stana.

Policajci su nakon pucnjave utvrdili da predmet koji je glumica izvukla nije bio pravi pištolj, nego samo replika. Trenutno je u toku istraga o pucnjavi i policajcu koji je pucao u Marquez.

Policija je izjavila da su u prošlosti više puta intervenirali kod glumice.

– George Clooney je pomogao da dospijem na crnu listu, nakon što sam progovorila o zlostavljanu u seriji “Urgentni centar” -napisala je nekada Marquez i dodala:

– Rekli su mi “svaka žena koja ne pristaje da učestvuje u toj igri, ostane bez karijere – napisala je tada Marquez.

Clooney je opovrgao sve optužbe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti