Zgodna sestra Cristiana Ronalda oštro napala Luku Modrića na Instagramu

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo se u četvrtak nije pojavio u Monacu, čime je svima bilo jasno da on neće biti izabran za najboljeg igrača Europe. Nagrada je otišla u ruke Luke Modrića, sjajnog veznjaka i kapitena Hrvatske, sada već bivšeg saigrača Portugalca.

Ronaldo je najavio dolazak u Grimaldi Forum, ali kada je čuo da će nagradu dobiti Modrić u četvrtak je promijenio odluku i ostala je prazna stolica. Za razliku od Ronalda, na svečanost je došao Mohamed Salah, koji je iskoristio priliku da stisne ruku Modriću.

Po reakcijama njegovih najbližih, čini se da se Cristiano Ronaldo teško nosi s odlukom da je Luka Modrić najbolji igrač Europe.

-Svako donosi svoj zaključak-napisala je Ronaldova sestra Katia Aveiro na Instagramu, uz brojke donedavnih saigrača u Realu.

Prema njoj, Ronaldo je u 12 utakmica imao 15 golova, tri asistencije te je triput proglašen najboljim igračem utakmice.

S druge strane, Modrić je u 11 utakmica imao jedan gol, jednu asistenciju te nijednom nije bio igrač utakmice.

Katia Aveiro rođena je 1977. i trudi se živjeti na visokoj nozi, a njene društvene mreže pune su golišavih i provokativnih fotografija. Veoma je vezana za svog mlađeg brata i često se s njim pojavljuje u javnosti.

Inače, Ronaldo se nije oglasio niti na jednoj društvenoj mreži. No, umjesto njega to je uradio njegov menažer Jorge Mendes koji je popljuvao UEFA-in izbor.

-Fudbal se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i vodio Real u Ligi prvaka. Ovo je jednostavno smiješna odluka- izjavio je Mendes čije riječi prenosi španjolska Marca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti