Vladimir Vranješ, slavni bh. rukometaš stao na ludi kamen: Jedva čekamo da kćerka dođe na svijet

Piše: Redakcija

 
Bh. rukometni reprezentativac i igrač mađarskog kluba „Tatabanja“, Vladimir Vranješ, vjenčao se prošle sedmice sa svojom izabranicom Ninom. Vladimir za magazin „Azra“ prvi put govori o intimnoj ceremoniji vjenčanja i tome kako će u njihovu porodicu ove godine doći novi član. Na početku razgovora nam ovaj uspješni sportist otkriva da je Nina njegova ljubav još od srednjoškolskih dana.

– Ninu i mene je, još u srednjoj školi, upoznao zajednički prijatelj. Mi godine i ne brojimo. Uživamo dok smo zajedno i nadam se da će tako ostati još dugo – kaže Vladimir.

Prošle sedmice Vi i Nina ste stupili u brak. Jeste li organizirali veliku svadbu ili intimnu ceremoniju?

– Zbog Ninine trudnoće smo se odlučili da to bude intimna ceremonija u krugu najbliže porodice i kumova. A sljedeće godine ćemo, ako Bog da, organizovati krštenje naše kćerke i veliku žurku za svu familiju i prijatelje.

Ko su vam bili kumovi?

– Za kumove smo odabrali dugogodišnje prijatelje koji su uvijek tu za nas. Najbitnije nam je bilo da su naši najmiliji tog dana s nama.

 Planirate li negdje otputovati na medeni mjesec?

– Nina je već u sedmom mjesecu trudnoće, a i meni počinju obaveze i pripreme u klubu, tako da ćemo medeni mjesec preskočiti, a i sada nas očekuju najslađe pripreme i obaveze. Ako Bog da i sve prođe kako treba, Nina bi se trebala poroditi u prvoj sedmici oktobra.

Jeste li već izabrali ime za kćerku?

Kompletan intervju s Vladimirom Vranješom čitajte u aktuelnom broju magazina AZRA (Broj: 1116).

Pročitajte još