Velika ispovijest Ljiljane Petrović za “Azru”: Laž je da se vraćam menadžerskom poslu, time bih izdala Tošu

Piše: Redakcija

Posljednjih deset godina, od prerane i tragične smrti makedonskog pjevača Toše Proeskog, njegova menadžerica Ljiljana Petrović živi daleko od medija i javne pozornice. Odmah nakon njegove pogibije Ljiljana se povukla iz svijeta estrade i počela se baviti uzgojem lavande. Danas je Ljiljana vlasnica najveće plantaže lavande u Regionu. Na više od 30 hektara zemlje u okolici Niša zasadila je 600 hiljada biljaka originalne francuske lavande, koja se koristi kao podloga svih parfema, a odnedavno je na svojoj plantaži posadila i smilje. Nakon Tošine smrti nudili su joj da bude menadžerica mnogim pjevačima, no ona je odbijala saradnje, kazavši da je ona uvijek bila i bit će samo Tošin menadžer.

Zbog toga su nas i iznenadile spekulacije da će Ljiljana nakon deset godina od Tošine smrti postati menadžerica Amaru Jašarspahiću Giletu. Naime, osoba koja se na Facebooku već dvije godine ljudima predstavlja kao Ljiljana Petrović (ime poznato redakciji,op.a), osim što je Giletu nudila saradnju i bez njegovog znanja ugovarala gostovanja u emisijama makedonskih televizija, otišla je toliko daleko da je komnicirala sa svim Ljiljaninim poznanicima i mjesecima davala lažne intervjue. Čak je najavila i svoj skori dolazak u Sarajevo.

Ljiljana prvi put nakon deset godina govori za naš magazin, te objašnjava ovu nelagodnu situaciju.

– Prije desetak godina rekla sam da se više nikada neću baviti menadžerskim poslom. Izjavila sam ono što sam iskreno i osjećala, a ta se osjećanja nisu promijenila do danas. Toše i ja smo zajedno završili svoje karijere. Prerano, nažalost. Neshvatljiva mi je potreba pojedinca da me predstavi onakvom kakva nisam, da besramno koristi moje ime, da širi laži i neistine. Umorna sam od čitanja izmišljenih i lažnih intervjua, lažnih profila na društvenim mrežama i neizmjerno sam vam zahvalna što ste me kontaktirali i upozorili da neko daje izjave u moje ime. Želim reći svim ljudima, svim Tošinim fanovima da ja nemam profil na Facebooku, te da je onaj koji postoji lažan.  Jedini razlog zbog kojeg mi danas razgovaramo jeste taj što sam vam zahvalna za ovo upozorenje.

 Jeste li ikada i u jednom trenutku razmišljali o eventualnom povratku u menadžerske vode?

KOMPLETAN INTERVJU ČITAJTE U PRINTANOM IZDANJU MAGAZINA “AZRA” KOJI JE NA KIOSCIMA ŠIROM BiH

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti