Pet juicy pitanja za Rialdu Karahasanović

Piše: Redakcija

Atraktivna pjevačica iz Sarajeva, 2017. godine odlučila je spakovati kofere i preselila se u Beograd, gdje je njena karijera procvjetala. Slava joj nije udarila u glavu pa smo je izazvali na mali juicy dvoboj. 

Ko Vam je dao najbolji savjet o ljubavnim vezama?

– Uvijek slušam samo sebe i rijetko kada tražim savjet ljubavni savjet. Ali, čak i kada se nađem u situaciji da mi je savjet potreban, najdraži su mi oni koje dobijem od muških prijatelja. Muška perspektiva je uvijek zanimljiva.

Volite li izazvati muškarce na intelektualnom nivou?

– Još nisam upoznala muškarca koji može intelektualno da mi parira da bih ga izazivala.

Koji je najbolji način za pomirenje nakon svađe?

– Sve zavisi šta se oprašta. Muškarac treba da se bori i da bude kreativan, ako je slučaj uopće oprostiv.

https://www.instagram.com/p/BwXTV00gmz5/

Jesu li žene u zabludi kada traže savršenog muškarca, trebaju li uništiti taj mit i tragati za dovoljno dobrim frajerom?

– Ljepota je u oku posmatrača, pa i savršenstvo svako doživljava drugačije. Treba imati kriterije i svakako tražiti ono što želiš, ali biti spreman i na kompromis.

U kojim situacijama ste alfa ženka?

– Ja sam u svakoj situaciji alfa ženka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti