Berna Keskin: Najvažniji su mi milosrđe i savjesnost

Piše: Redakcija

Serija koja iz sezone u sezonu bilježi rekordnu gledanost u našoj zemlji je „Elif“. Osim glavne zvijezde, slatke djevojčice İsabella Damla Güvenılır, mnoga turska glumačka imena također su ostavila neizbrisiv pečat. Simpatije publike u našoj zemlji polako osvaja Berna Keskin, koja utjelovljuje lik Humeyre. Za „Azru“ govori o svom spolu, ali nam otkriva i  nepoznate detalje iz svog privatnog života, kao i male beauty tajne.

– U narednim nastavcima serije „Elif“ bit će divnih promjena. Nećemo gledati skrhanu i bijesnu Humeyru, već smireniju,srećniju,prisebniju, koja pozitivno gleda na život. Pričala bih još, ali, smatram da je to dovoljno zasad – kaže.

Ko Vam je najbolji prijatelj na setu?

– Na setu su mi najbolji Sejda i Nevzat, s njima sam baš bliska.

Kako je biti glumica u Turskoj?

–  Teško pitanje. Zapravo je teško, ali i divno u isto vrijeme. Lijepo je raditi ovaj posao u svojoj zemlji i ovom gradu. Usrećuje me što sam dio ove serije.

 Vaša strast su i putovanja; koje je Vaše najdraže mjesto?

– Jako volim putovati, a isto toliko volim Izmir. Želim da vidim mnoga mjesta, ali trenutno za to nemam vremena.

Kakvi muškarci mogu privući Vašu pažnju?

– Ono što me impresionira jesu milosrđe i savjesnost. To je ono što mi je najvažnije. Također, bitno mi je i da me poštuje. Da bi me impresionirao, trebao bi da me uistinu razumije, te da jednim pogledom u oči shvati i reagira.

 Kako održavate ljepotu?

– Osjećajući se dobro i sretno. Naravno, pored toga je i njega kože. Sve što volim da jedem, to stavim i na lice. Naprimjer, moja mama je uvečer pravila tortu, a ja sam uzela kakao i namazala lice. Kozmetiku ne koristim pretjerano. Smatram da je najvažnije biti sretan u duši.

Šta znate o Bosni i Hercegovini?

– Bosna je jedna od zemalja koju želim posjetiti. U prošlosti je proživjela teške dane, ali smatram da joj dolazi sjajna budućnost. Dolazi im obrazovana omladina i uistinu ih očekuje ljepša budućnost.

Šta priželjkujete u 2019. godini?

– Moja očekivanja za 2019. godinu su spokoj, ljubav, prosperitet i zdravlje.

 

 

 

Pročitajte još