Maja Munda: Radujem se majčinstvu

Piše: Lejla Bejdic

Poznato lice OBN televizije Maja Munda proživljava najljepše trenutke kako u poslovnom tako i privatnom životu. Njena emisija „Stol za 4“, zahvaljujući kojoj je upoznala svaki kutak naše zemlje i ušla u srca i domove svih Bosanaca i Hercegovaca, ulazi u svoju 13. sezonu. Ovo je potvrda, čime se Maja naročito ponosi, da je kulinarska emisija koju vodi i uređuje među najgledanijim sadržajima na domaćim televizijama. Majine poslovne uspjehe prate i uspjesi na emotivnom planu. Prošle sedmice se u Sarajevu zaklela na vječnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Amaru Dedoviću. Bio je ovo dan pun najiskrenijih emocija koje će zauvijek nositi u srcu. Maja će se uskoro ostvariti i u ulozi majke, sretna je, baš kao i Amar, jer roditeljska uloga, kruna je njihove velike ljubavi.

– U martu ove godine Amar me zaprosio, i tada smo, na tom mjestu, gdje mi je stavio prsten na ruku poželjeli da se što prije ostvarimo kao roditelji. Nedavno smo saznali da će nam se ta želja i ostvariti. Osjećam se odlično, baš kako kažu, u potpuno blaženom stanju – kaže Maja na početku razgovora za „Azru“.

Da li Vam je uvijek životni prioritet bio imati porodicu?

– Porodica svima treba biti na prvom mjestu, ja sam odrasla u izuzetno zdravoj. Uvijek sam bila okružena velikom ljubavi. Imam najbolje roditelje na svijetu i sestru i naravno da isti, skladan porodični život priželjkujem u budućnosti.

 

KOMPLETAN INTERVJU ČITAJTE U PRINTANOM MAGAZINU “AZRA” KOJI JE OD DANAS U PRODAJI ŠIROM BiH.

Aktuelni broj magazina Azra

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti