Tvoj horoskopski znak otkriva što se muškarcima ne sviđa kod tebe

Piše: Redakcija

Iako muškarci djeluju kao da im ništa ne smeta (uglavnom zato jer glumataju da su čvrste bezosjećajne frajerčine), itekako su osjetljivi te neke stvari jako teško podnose. Donosimo koje im karakteristike horoskopskih znakova najteže padaju…

Ovan 

Ovnovi trebaju stalne promjene i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim i naizgled živčanim ponašanjem mogu jako naljutiti ljude oko sebe – pa i potencijalnog partnera.

Bik 

Rođeni u znaku bika najradije bi sve uvijek sami odlučivali. Ne prihvaćaju tuđa mišljenja, a riječ „kompromis“ je za njih strana riječ.

 

Blizanci

Blizanci vole “visiti” na mobitelu. Svejedno radi li se o selfiju koji želi postati na Instagram ili o novom traču s društvenih mreža – njena ovisnost o mobitelu tjera muškarce u ludilo.

 

Rak

Rođene u znaku raka zapravo su stvorene za ljubavne veze. Međutim, svojim majčinskim i pomalo „napadnim“ ponašanjem mogu natjerati muškarce u bijeg.

Lav 

Žene rođene u znaku lava znaju da su super – i to rado pokazuju. Zbog toga često djeluju umišljeno i bahato. Nesigurni muškarci neće im ni prići…

 

Djevica 

Djevice često pretjeruju sa svojom potrebom da sve bude „po špagi“. Najradije bi svaki stan u koji uđu odmah pospremile i preuredile. To možda jest praktično, ali i jako živcira!

Vaga

Vage su poznate po tome da se nikad ne mogu odlučiti za bilo šta. Najradije ostavljaju otvorene opcije – a to može itekako živcirati na duge staze.

 

Škorpion 

Žene rođene u znaku škorpiona rado od muhe prave slona. Jedna nepromišljena riječ u njenom društvu može izazvati krizu. To vrlo često preplaši muškarce…

 

Strijelac 

Žene rođene u znaku strijelca brzo se zaljube, ali jako brzo se osjećaju sputane i žele puno slobodnog prostora. Teško ih je „ukrotiti i smiriti“ – to mnoge muškarce natjera u bijeg.

Jarac 

Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija sa ženom rođenom u znaku jarca! Nešto tako treba najaviti nekoliko sedmica ranije! Svojim nespontanim ponašanjem živcira ljude oko sebe – i potencijalne partnere.

Vodolija

Vodolije bi najradije odmah sve isprobale – svejedno koliko to bilo ludo! Muškarci koji nisu skloni eksperimentiranju često se preplaše.

Ribe

Ribe su često tajnovite i teško ih je pročitati. Jednom žele provoditi maksimalno puno vremena s partnerom, a drugi puta se povuku u sebe i izbjegavaju svaki kontakt. Muškarcima se ponekad teško suočiti s tim promjenama raspoloženja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti