Horoskop: Znakovi koji najčešće postanu slavni

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

Za slavu i uspjeh je zaista potreban trud, ali ipak i zvijezde mogu igrati veliku ulogu u tome. Studija provedena na Univerzitetu “Connecticut” otkrila je u kojim se horoskopskim znakovima najčešće rađaju slavne i poznate osobe. 

Strijelac 

Strijelci su avanturisti spremni za život na rubu baš svakog dana. Oni se često usude napraviti nešto što drugima nikad ne bi palo na pamet, a to im nerijetko donese slavu i obožavatelje. 

Jarac 

Iako za Jarčeve nije lako povjerovati da imaju harizmu koja je potrebna za slavu, začudili biste se koliko ljudi njihov način razmišljanja i postupanja smatra fascinantnim, čime vrlo brzo dobiju vjerne obožavatelje. 

Vodolija

Vodolije stječu vojsku obožavatelja svojim nevjerovatnim umom i prvotnim utiskom nezainteresiranosti kojim ciljano stvaraju kontraefekt kod drugih i navode ih da se zanimaju za njih još više. 

silhouette of personr

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje iznimne prilagodljivosti i otvorenosti prema novim prilikama postižu ono o čemu drugi sanjaju. 

Ovan

Ovnovi su veliki borci kojima nije teško mukotrpno se potruditi da ostvare ono što su naumili. Oni ne vjeruju u slučajnosti ili sreću i smatraju da je sve ostvarivo ako se dovoljno pomučite to realizirati. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti