Horoskopski znakovi kojima brak znači najviše

Piše: Redakcija

Brak bio formalno sklopljen ili ne – najviše je’u krvi znakovima pod vladavinom planete ljubavi Venere,

Bik

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvataju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što mu matičar govori. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku. Da bi spriječili raskid, tolerirat će sitne partnerove ispade i preuzeti veći dio kućanskih obaveza na sebe.

Vaga

Vage su ovisne o ljubavi te maštaju o vjenčanju i bračnom partneru od djetinjstva. Uložit će mnogo u funkcionalnost i opstanak braka da bi izbjegli stres razvoda i samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim. Da ne bi morali živjeti sami, u nedostatku boljeg izbora spetljat će se i s ispodprosječnim partnerom, kojega će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. 

Rak

Duboko osjećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost vjenčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmjeriti većinu resursa. Djecu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti