Horoskopski znakovi koji vole novac više od drugih

Piše: Redakcija

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka obožavaju novac više nego drugi. To ne znači da su materijalisti, već vole imati novac kako bi mogli promijeniti neke stvari i pomoći drugima. 

Bik

Bikovi novac cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole sebi priuštiti luksuzne stvari. Iako su uvijek spremni pomoći, oni ne vole posuđivati novac drugima ni od drugih. Veoma su oprezni kada troše novac. 

Lav 

Lavovi obožavaju trošiti i na sebe i na druge. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole živjeti na visokoj nozi. Nije im teško raditi i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. 

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca novac cijene više od bilo koga drugog i ne žele ni u kom slučaju ostati bez njega. Veoma su vrijedni i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje snove. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti