Ova tri horoskopska znaka će se zaljubiti do kraja godine

Piše: Redakcija

Iako do kraja godine ima još mjesec, u tom periodu se može svašta promjeniti. Ako ste slobodni, a rođeni ste u jednom od ova tri horoskopska znaka, velike su šanse da ćete se još ove godine zaljubiti.

Ribe 

Osobe rođene u znaku Riba općenito čeznu za mirnom vezom, a još ove zime očekuje ih puno ljubavi Konačno će pronaći partnera koji će nakon dugo vremena ponovo probuditi njihove osjećaje te će uživati u zimskim danima. Zajedničkim večerima na kauču i romantičnim zimskim šetnjama više ništa neće stajati na putu. 

Bik 

Dok je Bik protekle godine bio suzdržan kad je riječ o izlascima te se radije koncentrirao na krug prijatelja, ove će zime konačno pronaći dublje osjećaje. Upravo je sada totalno u ravnoteži sa svojim unutrašnjim ja, što je savršena predispozicija za zaljubiti se nakon dužeg vremena. 

Strijelac 

Strijelce će još ove godine iznenaditi nova ljubav. Dok je jesen bila puna ljubavnog zastoja i patnje, zima će konačno donijeti promjene. Od velike ljubavi do doživotne veze. Kako god, definitivno će imati leptiriće u stomaku i konačno se riješiti jesenske depresije. 

 

 

Pročitajte još