Horoskopski znak otkriva jesi li ti njegova žena iz snova

Piše: Redakcija

Njegov horoskopski znak može otkriti jesi li upravo ti njegova žena iz snova.

Ovan 

Muškarci rođeni u znaku ovna žele nezavisnu ženu. Glamurozan izgled i tijelo iz snova manje su mu važni. 

Bik 

Ovaj horoskopski znak voli žene kojima je važna tradicija te ima dobre manire. Želi ženu koja dobro i mudro raspolaže svojim finansijama.

Blizanci 

Blizanaci žele sa svojom odabranicom doživjeti avanturu te zbog toga želi aktivnu i ekstrovertiranu partnericu. Osim toga, voli voditi intelektualne razgovore, pa mu je važno i obrazovanje. 

Rak 

Njima uopće nije važna karijere žene. Umjesto toga, on želi brižnu partnericu na svojoj strani, kojoj je stalo do porodice i emocionalno je  inteligentna. 

Lav 

Povjerenje i šarm su dvije važne karakteristike koje su važne lavovima kod žena. Osim toga, oni vole kad je žena samouvjerena i pazi na svoj izgled. 

Djevica

Muškarci rođeni u znaku djevice mužvni su i pouzdani. Međutim, nisu nimalo spontani te sve pokušavaju staviti pod svoju kontrolu. Neizmjerno mu je potreban mir.

Vaga 

Neljubaznost je nešto što muškarci rođeni u znaku vage jednostavno ne podnose. Njegova partnerica treba biti ljubazna i brižna. 

Škorpija

Muškarci u ovom znaku najviše vole tajanstvene žene te ih jako privlače dame koje znaju šta žele. Doduše, oni ne vole jake osobnosti, odnosno paze da su uloge izjednačene. 

Strijelac 

Strijelcima  važno je da se dobro može zabavljati sa ženom. Sve drugo je nebitno. Spontanost, ljubaznost i odlučnost na vrhu su liste.

Jarac 

Za jarca je idealna žena ona koja je orijentirana na karijeru. Dob njima ne igra nikakvu ulogu, ali kad bi trebao birati, onda bi izabrao partnericu stariju od sebe. 

Vodolija

Žena pored muškarca u znaku vodolije mora biti hrabra i samopouzdana. On je sretan kad može ponosno prezentirati svoju partnericu. 

Ribe  

Muškarci rođeni u znaku ribe žele mirnu partnericu koja se rado kreativno iživljava. Njemu je važno da može ženi uz sebe pokazati kako je on može zaštititi. Emocije su za njega na prvom mjestu. 

Pročitajte još