Sergej Ćetković s porodicom na odmoru: Želim nadoknaditi svaki dan odsustva od kuće

Piše: Redakcija

Pjevač Sergej Ćetković je nakon brojnih poslovnih obaveza koje je imao u ovoj godini, odlučio napokon priuštiti sebi i svojoj porodici odmor. Naime, Sergej sa suprugom Kristinom i kćerkama Lolom i Milom boravi na crnogorskom primorju. Vrijeme koje provodi u rodnom kraju uvijek protekne u lijepoj i opuštenoj atmosferi.

– I da hoću, teško da mogu da razdvojim posao od privatnog života, jer moj telefon neprestano zvoni. Prvih pet dana boravka na moru ljenčarim, a onda obavezno započnem neke aktivnosti. Kreativno skoro nikada ne mirujem, tako da uvijek nosim mali sintisajzer i bilježim nove ideje za neke buduće pjesme, serije, crtani film i drugo. O nastupima trenutno ne razmišljam. Ova godina počela je radno, imao sam baš aktivan tempo, i bilo je vrijeme za jedan dobar odmor. Sve u svemu, odlučio sam da ću se ovog ljeta maksimalno opustiti. Želim da nadoknadim svaki dan odsustva od kuće i što više vremena provedem s porodicom – kaže Sergej za Hello magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti