Video: Khloe Kardashian ispunila želju djetetu na samrti

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian posjetila je djevojčicu Hailey Cordovu koja je bolovala od raka, te joj je tom posjetom ispunila želje. Naime, djevojčica je bila veliki fan Khloe, te ju je smatrala svojim idolom. Kada je to Khloe saznala, odlučila joj je otići u posjetu i sve to je snimila u sklopu njene porodične emisije “U korak s Kardashianima”.

To što je Khloe uradila mnogo je značilo djevojčici, koju je iznenadila s mnogo slatkiša i zagrljajem, a u jednom trenutku je uzela mobilni telefon i fotografisala se s njom. Nakon toga je objavila i podijelila fotografiju, nakon čega je izazvala brojne pozitivne reakcije.

Iako je imala samo deset godina, djevojčica je već znala šta želi biti kad poraste. Oduvijek je maštala o tome da stilizira Khloe. Nekoliko mjeseci nakon što ju je Khloe posjetila, Hailey je izgubila bitku s rakom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti