Djeca žele Brada, Angelina im ide na živce

Piše: Redakcija

Bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt vode žestok rat u kojem se njihov brak bolno raspada pred očima njihove djece. Djeca u takvim situacijama uvijek najteže pate. Šestero djece nekadašnjeg para Jolie – Pitt nisu izuzetak, Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12), Vivienne i Knox (10) nisu izuzetak.

Svađe između Brada i Angeline nisu novo, a žestoko su se svađali u vrijeme dok su glasili za najsretniji par Hollywooda. Sve je to bilo traumatično za njihovu djecu.

– Za njih ova priča predugo traje. Djeci se slomi srce svaki put kada vide kako se njihovi roditelji svađaju. Sav novac ovog svijeta ili pomoć dadilje ne mogu im zamijeniti roditeljsku ljubav – piše portal Radar Online.

U međuvremenu, djeca žive u Londonu sa Angelinom čije im nervozno i neuračunljivo ponašanje ide na živce. Angelina pred djecom često loše govori o Bradu, iako se ona ugodno osjećaju ugodno u njegovom društvu, tokom posjeta koje je naredio sud.

– Djeca žele što prije da se vrate i usele kod svog oca. Žele ga nazad u njihovim životima. Svaki dan pod Angelinim krovom za njih je drama i više im je svega preko glave – kaže Bradov advokat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti