Will Smith glumu zamijenio radom u trgovini

Piše: Redakcija

Glumac Will Smith je odlučio glumu zamijeniti radom u trgovini. Naime, svi u Londonu su bili iznenađeni kada su u lokalnoj prodavnici vidjeli glumca kako se nalazi u ulozi prodavača. Naime, glumac je radi promocije vode, koju prodaje njegov sin Jaden, obukao radno odijelo kako bi što više kupaca zainteresirao za ovaj ekološki prihvatljiv proizvod. Will se u prodavnici pojavio u svojoj odjeći, a potom se presvukao u službeno odijelo na kojoj je čak imao pločicu sa imenom.

Nekoliko je kupaca na društvenim mrežama objavilo selfie s glumcem, a ubrzo su fotografije preplavile internet. Njegov sin je pokrenuo posao s ekološki prihvatljivom flaširanom vodom 2015. godine, a bočica je izrađena od recikliranog materijala. Nakon što je odlično prihvaćena u Americi, posao su odlučili proširiti i u Velikoj Britaniji, pa je upravo zbog toga Will na jedan dan promijenio profesiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti