Polubrat Meghan Markle: Zašto nas ne tretiraju kao Middletone?

Piše: Redakcija

Da porodica Markle nema dlake na jeziku kada je u pitanju vojvotkinja od Sussexa, a očito niti srama, poznato je odavno. Njihove javne prepirke već mjesecima zabavljaju ionako znatiželjnu javnost, a u uvredama na račun bivše američke glumice Meghan Markle svakako prednjači njen otac Thomas i polusestra Susan, a u cijelu Markle sagu upleo se ovoga puta i Meghanin polubrat.

Polubrat Meghan Markle se pita zašto njegova porodica nema tretman kao porodica Middleton i podsjeća na ujaka vojvotkinje od Cambridgea Garyja Goldsmitha kojem je kraljevska porodica iskazala dobrodošlicu uprkos tome što se ženio četiri puta i što je osuđivan za porodično nasilje.

O problemima koji ga tište, Thomas Markle Jr. progovorio je za Daily Mail povodom najave kako će Meghan putovati u Kaliforniju posjetiti majku Doriju, ali i da tokom putovanja ne planira kontaktirati svoga oca i druge članove porodice.

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomilo mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Thomasa Marklea u kojima je kraljevsku porodicu upoređivao sa Scientolozima, Thomas Jr. misli da bi vojvotkinja od Sussexa trebala mijenjati stvari i popravljati štetu dok nije kasno.

Outsidera u kraljevskoj porodici, podsjeća Thomas Jr., bilo je i prije poput Middletona. Iako ne vidi po čemu se to njegova porodica razlikuje, kaže kako su s Kesingtonske palače mogli reagirati i ranije, čim su najavljene zaruke princa Harryja i Meghan Markle.

– Dugo se već bave ovakvim stvarima i veliko je pitanje zašto su to učinili na ovakav način. Mogli su se malo pobrinuti za moga oca i on bi bio sretan – izjavio je Thomas Jr. za Daily Mail.

Dotakao se opet ujaka Kate Middleton, kojeg neprimjereno ponašanja uoči vjenčanja, kada je u svom mediteranskom domu La Maison de Bang Bang šmrkao kokain, nije spriječilo da bude pozvan u Westminister Abbey.

– Mislim da bi smo se ujak Gary i ja dobro slagali – kaže Thomas Jr. i dodaje da bi bilo lijepo da je dobio bar pozivnicu za vjenčanje poput njega.

– Ne moram biti na svim tim njihovim događanjima, ali bilo bi lijepo da sam pozvan bar na vjenčanje – zaključuje Thomas Markle Jr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti