Šta je Nikolina Pišek poklonila suprugu za 40. rođendan

Piše: Redakcija

Voditeljica Nikolina Pišek prirredila je posebno iznenađenje svom suprugu povodom njegovog 40. rođendana. Naime, suprugu Vidoju za 40. rođendan poklonila je putovanje na Francusku rivijeru, a on je njoj organizirao nezaboravno ljetovanje na Hrvatskom primorju. Dugo je Nikolina razmišljala na koji način da iznenadi supruga, a onda je došla na ideju šta će mu se svidjeti.

– Nikolina i Vidoje su od početka jula na odmoru. Prvo su obišli francusku obalu, gdje su proveli desetak dana. To je bio njen poklon za njegov 40. rođendan. A onda je uslijedio odmor iz bajke. Često su se mogli vidjeti na kopnu, ali bračni par je najčešće uživao na jahti kojom su obilazili hrvatska ostrva ovog ljeta. S njima je sve vrijeme njihova kćerka Una, a nakon putovanja iznenađenja, porodica je nastavila odmor u Šibeniku u jednom luksuznom kompleksu privatnih vila – pišu mediji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti