Teniserka je imala najbolji odgovor hejteru koji ju je nazvao pogrdnim imenom

Piše: Redakcija
Švicarska teniserka Timea Bacsinszky prije samo dvije godine bila je među top 10 teniserki svijeta, no na prošlogodišnjem Wimbledonu se povrijedila, zbog čega nije igrala do kraja godine.

Ove godine sa svih sedam turnira na kojima je nastupila ispala je u prvom kolu. Posljednji poraz došao je u New Havenu, gdje ju je izbacila Monica Puig. 

View this post on Instagram

Time to fly again 💥 #UsOpenBound

A post shared by Timea Bacsinszky (@timea.official) on

Nakon meča neki su joj slali zaista užasne poruke na društvenim mrežama, a jednu od njih 29-godišnja teniserka objavila je javno.

– Nadam se da ti je ovo bio posljednji meč ikad. Ne zaslužuješ ni hodati, a kamoli se baviti sportom poput tenisa. Nadam se da ćeš se povrijediti do kraja života, kujo – poručio joj je jedan bijesni korisnik Twittera.

View image on Twitter

Timea Bacsinszky

@TimeaOfficial

 

Really? ?

One of the many messages I got after losing today… AND being finally back & healthy to compete at the sport that I LOVE… people like that better be ready to see me walk,run and enjoy being on that tennis court for the next years I tell you!

– Stvarno? Jedna od mnogih poruka nakon današnjeg poraza. I to nakon što sam konačno zdrava i spremna takmičiti se u sportu koji volim. Ljudi poput ovog trebaju se pripremiti na to da me gledaju kako hodam i uživam na teniskom terenu u idućim godinama, kažem vam – napisala je Bacsinszky, trenutno 751. na svijetu.

Pročitajte još