Kraj ljubavi: Razvode se Jelena Veljača i Dražen Čuček

Piše: Redakcija

Iako se na temelju njihovih objava na društvenim mrežama to ne bi reklo, razvode se glumac Dražen Čuček i producentica i scenaristica Jelena Veljača, piše magazin Story.

– Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije – kazali su u izjavi za ovaj magazin.

Uprkos razvodu, par je sa svojom kćerkom Lenom nedavno zajedno ljetovao na Zlarinu, a Čuček i glumi u seriji “Pogrešan čovjek” čije autorstvo potpisuje upravo njegova supruga.

Veljača je prije svega pet dana na svojem Instagramu objavila fotografiju svog muža i njihove kćerke, dok je Čuček prije tri dana na svom Instagramu objavio fotografiju Lene.

Par se zbližio 2014. dok su zajedno radili na predstavi “Prava stvar”, a vjenčali su se u septembru sljedeće godine na intimnoj ceremoniji. U decembru 2015. dobili su kćerkicu Lenu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti