Madonna odala počast preminuloj Arethi Franklin pa razbjesnila obožavatelje

Piše: Redakcija

Na ovogodišnjoj MTV VMA dodjeli nagrada negativnu je pažnju, osim niza modnih promašaja, ‘zaradila’ i Madonna zahvaljujući neprimjerenom govoru kojim je pokušala odati počast preminuloj kraljici soula Arethi Franklin. 

Madonna je bila zadužena za urečenje nagrade za Video godine na kraju ceremonije pjevačici Camili Cabello za njezin megauspješan hit Havana

Ono što je trebalo biti odavanje počasti pretvorilo se u Madonnin monolog o njenim teškim počecima karijere. Poanta njenog govora bila je da joj je upravo muzika Arethe Franklin i njena pjesma Natural Womanpromijenila život.

Madonna je, naime, na audiciji pjevala taj svevremenski hit, a to joj je omogućilo veliki korak ka uspješnoj karijeri u Francuskoj. Obožavatelji su njen monolog iskritizirali na internetu pa je tako Twitter eksplodirao od negativnih komentara na račun kraljice popa. 

Poznata komičarka Katie Nolan napisala je:

– Zna li Madonna da Madonna nije umrla . Mnogi su se požalili da je Madonna Arethinu smrt iskoristila za samopromociju. 

Kraljica soula, Aretha Franklin, preminula je 16. avgusta u 77. godini života.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti