Severinine gole fotografije osvanule na internetu: Menadžer najavljuje tužbe, oglasio se i Igor Kojić

Piše: Redakcija

Na internetu su se jučer pojavile eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina (46) pozira gola. Vijest, a i fotografije, prenijeli su svi srpski mediji, sve se munjevito proširilo, pa su fotografije odmah postale vruća tema i u cijelom regionu te su ih mnogi počeli dijeliti na društvenim mrežama.

O fotografijama koje su sinoć objavili srpski mediji, a na kojima navodno Severina pozira gola, jutros se oglasio njen menadžer Tomislav Petrović.

– Sve se ovo ‘događa’ upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – rekao je  menadžer za hrvatske medije

Jednu od eksplicitnih fotografija koje kruže internetom, Severina je u ‘odrezanoj’ verziji sama objavila na svom Facebook profilu 2014. godine tokom posjete Parizu.

Oglasio se i Igor Kojić, suprug pjevačice Severine.

-Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa-napisao je Igor uz fotografiju i snimak igre s malim Aleksandrom te se dotaknuo i Milana Popovića, dodavši hashtag #prayformilanbrain.

Pročitajte još