Bračna idila: Richard Gere i 34 godine mlađa supruga uživaju na Capriju

Piše: Redakcija

Richard Gere i Alejandra Silva u aprilu su svoju četverogodišnju ljubav okrunili brakom, a onda su se u medijima pojavila nagađanja da će slavni holivudski glumac uskoro postati i otac.

Sretni supružnici ovih dana snimljeni su na ljetnom odmoru na Capriju te su još jednom pokazali kako su skladan i zaljubljen par uprkos velikoj dobnoj razlici. 69-godišnji Gere i njegova trudna supruga dane provode na luksuznoj jahti i uživaju u morskim radostima te izletima brodićem na okolne otočiće.

Lijepa Španjolka pritom je kao i uvijek pažljivo dotjerana, a najradije nosi udobne lepršave haljine, japanke i slamnati šeširić, ovoga ljeta nezaobilazni modni detalj. Holivudski šarmer bira nešto ležernija izdanja pa ga se uglavnom može vidjeti u bijeloj majici, kratkim hlačama i kačketu.

Richarda Gerea i Alejandru Silvu navodno je spojila i strast prema putovanjima i humanitarnom radu.

– Napokon živim mirnim i sretnim životom, o čemu su oduvijek maštao – rekao je Gere, dok je Alejandra izjavila:

– Bila sam izgubljena duša, bez svjetla na kraju svog tunela, i tek je njegov ulazak u moj život dao mu smisao.

Osim novosti na ljubavnom planu, glumac je nedavno iznenadio povratkom na glumačku scenu. Nakon 30 godina pauze Gere je prihvatio ulogu u BBC-jevoj dramskoj seriji ‘MotherFatherSon’, u kojoj će glumiti medijskog mogula, a partneri će mu biti glumica Helen McCrory i glumac Billy Howle.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti