Ben Affleck ponovo viđen s 24 godine mlađom djevojkom

Piše: Redakcija

Shauna Sexton Ben Affleck Fast Food

Popularni glumac Ben Affleck ponovo je viđen s Playboyevim modelom Shaunom Sexton. Affleck je uživao s 24 godina mlađom Sexton u brzoj hrani u Santa Monici u nedjelju, a potom su se odvezli skupa.

Kako pišu američki mediji, par je šetao skupa i djelovao kao da razgovaraju o ozbiljnoj temi.

Susret se dogodio nekoliko sati nakon što je Affleckova djevojka Lindsay Shookus (38) inače producentica showa “Saturday Night Live” vratila njegov Bentley u garažu.

Affleck je prvi put viđen s plavušom u četvrtak navečer na večeri u Malibuu, a prema pisanju People magazina, Shookus je ubrzo nakon toga izbrisala svoj Instagram račun. Nije prisustvovala ni njegovoj rođendanskoj zabavi u srijedu navečer.

U jednom od intervjua koji je dala za Playboy, Sexton koja je bila Miss maja, kazala je kako traga za “jakom glavom na ramenima”.

– Tražim nekog ko je sposoban za kompromis, ali da se ne prodaje. Cijenim ljude koji su brutalno iskreni o sebi – kazala je.

Ono što je još više zaintrigiralo javnost jeste da Affleck i Shookus nisu viđeni zajedno od jula. Prema pisanju E! magazina, Shookus je rekla Afllecku kako se ne može doseliti u Los Angeles kako je bilo planirano. Skupa su od prošlog ljeta.

Shauna Sexton Ben Affleck Fast Food

Prije nje, Affleck je bio u braku s Jeniffer Garner. Nakon 10 godina braka odlučili su se razići 2015. godine, ali još uvijek nisu okončali razvod. Imaju troje djece: Samuela, Violet i Seraphine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti