Selena Gomez posvetila dvije tetovaže najboljim prijateljicama

Piše: Redakcija

Pjevačica Selena Gomez podijelila je na Instagramu slike svojih novih tetovaža koje je posvetila najbližim prijateljicama. Zajedno su otišle kod tattoo majstora nakon što je njena najbolja prijateljica Courtney Barry proslavila 26. rođendan u jednom restoranu.

View this post on Instagram

My best friend turned 26. Part one.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

No, nakon toga su odlučile napraviti nešto što će ih povezivati cijeli život. Tetovirale su jednaku tetovažu, i to maleni broj četiri.

– 4 zato što su ove žene moja podrška već 7 godina. 4 zato što sve moja četvorka za cijeli život. Nadahnjujete me da budem bolja, jača, bliža Bogu, a zajedno smo proživjele najluđe priče ikad. Ne mogu dočekati sljedećih 50 – napisala je Selena na Instagramu.

 

No, osim četvorke, Selena je tetovirala još jedan broj. Na područje rebara su zajedno ona i Courtney “dodale” broj jedan kao znak najboljih prijateljica.

– Ti si moj broj 1! – napisala je pjevačica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti