Milić Vukašinović nakon kćerkine smrti: Osjećam se kao da mi fali trećina mene

Piše: Redakcija

Milić Vukašinović je po prvi put bio na nekom javnom događaju nakon tragične smrti njegove kćerke Maje. Milić je pristao da popriča i bez zadrške iznio svoje emocije.

– Osjećam se kao da mi fali trećina mene… Sa ove dvije trećine nastavljam dalje – rekao je Milić za Telegraf.rs i dodao:

– Djeca su odlično, ova faza je još za njih vrlo bolna jer ako im se ne kaže, oni imaju telefone i nađu na internetu, saznaju neke stvari. Obzirom da oni nisu bili s majkom, nego u dječjem selu, tamo su uslovi fenomenalni, te žene koje paze na njih se trude da to prođe što bezbolnije – objasnio je Vukašinović, koji je zatim djeci i roditeljima poslao snažnu poruku.

– Teško je reći nešto što može da promijeni kad je takva situacija u pitanju. Nemoguće je držati dijete pod staklenim zvonom, odvojiti od društva, od života. Najbitnije je da djeci usade porodično vaspitanje i ljepotu porodičnog života koju treba da ponesu i da onda shvate da će sve to da izgube ako se odaju narkomaniji – zaključio je roker.

Posljednje obraćanje njegove kćerke Maje za naš magazin možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti