Porodica Beckham pokazala humanu stranu

Piše: Redakcija

Victoria i David Beckham su poznati po tome što na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijele fotografije iz privatnog života, a svojim posljednjim objavama su izazvali pravo oduševljenje kod fanova.  Naime, bračni par se sa svoje četvero djece trenutno nalazi u Indoneziji na otoku Sumba, a tamo su posjetili lokalnu školu i fotografirali se s djecom.  Kako je Victoria napisala uz fotografije, tamo su vrijeme proveli  pomažući djeci da uče engleski jezik, te su s njima igrali zabavne igre.

David i Victoria i inače su poznati po svom humanitarnom radu, no fotografije na kojima se vidi sreća djece zbog druženja s Harper, Romeom, Brooklynom i Cruzom, obožavatelje su doslovno oborile s nogu.  

Podsjećamo, prije ove destinacije, Beckhamovi su uživali na otoku Bali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti