Novosti

Bruce Willis i Demi Moore ponovno zajedno za kćerkin 30. rođendan

Bruce i Demi bili su 1997. godine jedan od najmoćnijih parova Hollywooda, no supružnici koji su u braku dobili tri kćerke – Rummer (30), Scout LaRue (27) i Tallulah Belle (25), udaljili su se 1998. da bi se dvije godine kasnije i službeno razveli.

Zbog svojih su kćerki ostali u izvrsnim odnosima pa je Willis, koji je 2009. oženio mlađahnu Emmu Heming i s njom dobio još dvije kćerke – Mabel i Evelyn, bivšoj supruzi bio velika podrška nakon bolne rastave od Ashtona Kutchera.

Demi nije baš pokazala zahvalnost kad je gostujući prošlog mjeseca u showu Comedy Central pomogla ‘spržiti’ bivšeg supruga. Govorila je o njihovom dvanaestogodišnjem braku, Willisovoj karijeri i njegovim roditeljskim sposobnostima.

– Za one koji me ovdje ne poznaju, ja sam Demi Moore – započela je svoj nastup Demi koji je nastavila zbijajući šale na račun bivšeg supruga.

– Bila sam udana za Brucea u vrijeme prva tri filma ‘Umri muški’, što ima smisla jer su posljednja dva čista katastrofa – osvrnula se Demi na Willisovu karijeru i njihov brak i tada nastavila sprdnju s Bruseovim roditeljskim vještinama.

– Bruce je nevjerovatno velikodušan. Kad bi usred noći došao na red za promjenu pelene našoj bebi Rumer, nageo bi se i šapnuo mi: Dat ću ti odmah hiljadu dolara ako ti promijeniš pelenu – nastavila je zbijati šale na Willisov račun Moore.

Da zvijezda filmova ‘Umri muški’ nije to zamjerio bivšoj supruzi pokazala je objava njihove najmlađe kćerke Tallulah koja je sestri Rumer čestitala rođendan zajedničkom fotografijom s njihovim roditeljima.

👪

A post shared by tallulah (@buuski) on

Pedesetpetogodišnja Demi u elegantnoj crnoj haljini zrači vedrinom i izgleda sjajno kao u danima najveće slave.

Osam godina starijem Willisu košulja s havajskim motivima nije baš pomogla u prisjećanju na dane najveće slave i sudeći po fotografiji koju je objavila njihova srednja kćerka Scout LaRue, bolje mu pristaju ozbiljnija odijela.

Na njoj Willis ponosno pozira sa svoje tri kćerke iz braka s Demi Moore, a eleganciju slavnog glumca narušila je Scout potpisom footgrafije.

– Samo trenutak prije nego smo snimili ovu fotografiju, moj otac je rekao Požurite, moram prdnuti – napisala je Scout, a znajući starog dobrog Willisa, potpis nije morala izmišljati.

Just before we took this photo my dad said, “hurry up, I have to fart”

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on