Koliko Angelinu Jolie i Brada Pitta godišnje košta šestero djece?

Piše: Redakcija

Već je poznato da je život djece poznatih osoba luksuzan, a najbolji primjer toga su djeca uskoro bivših supružnika, glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta koji se trenutno spore na sudu jer je Angelina tužila Brada da ne plaća alimentaciju, što je on opovrgnuo.

Prema riječima Lindsey Thomason, predsjednice uprave „The Nanny League“ u Los Angelesu, poznate osobe, kao što su njih dvoje, dadilja s punim radnim vremenom godišnje košta 140.000 dolara plus zdravstveno osiguranje i često dnevnica koja se kreće od 200 do 400 dolara. Što se tiče putovanja, porezni odvjetnik Bruce Givner iz L.A.-a ističe kako privatni letovi koštaju tri puta više od cijene prvoklasne karte dok na zaštitara godišnje troše oko 50.000 dolara.

– Dadilje obično lete s njima kuda god oni idu. Imaju pokrivene sve obroke, te smještaj – rekla je Thomason koja je istakla kako je Angelina insistirala na dvije dadilje.

Novac troše i na učenje jezika; od vijetnamskog, njemačkog, ruskog pa sve do kmerskog jezika.

– Njihova djeca vole fino jesti, pa su angažirali i privatnog kuhara kojeg plaćaju više od 100.000 dolara – zaključio je izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti