Novosti

Ella Dvornik zbog komplimenta dijeli bakšiš

Ella Dvornik trenutno u društvu zaručnika Charlesa Piercea uživa u Londonu, a nakon napornog dvodnevnog putovanja iz Sarajeva do Londona, odlučila se opustiti u jednom kafiću. Upravo tamo dobila je kompliment koji laska svim ženama, a njime se pohvalila i na društvenim mrežama.

– Ono kad imaš 27 godina i pitaju te za osobnu kad naručiš pivo. Ti dobivaš napojnicu, ti dobivaš napojnicu, svi dobivate napojnicu! – napisala je Ella uz fotografiju Oprah Winfrey.

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Za svoju je objavu u kratkom vremenu dobila brojne komentare, ali i pohvale jer su se mnogi saglasili s njom da zaista izgleda mlađe nego što je. Osim toga, neku su njene obožavateljice podijelile slična iskustva te priznale kako je i njima to jako godilo.

Prije odlaska u Englesku, Ella je sa zaručnikom prisustvovala Sarajevo Film Festivalu, a zatim su se iz Sarajeva zaputili prema Engleskoj. Dok zaručnici uživaju u desetodnevnom putovanju, njihovu mezimicu, kćerkicu Balie čuva baka Danijela jer je Ella rekla kako smatra da bi tako naporan put za malenu bio mučenje.

Just Married! JUST KIDDING 😂 Hello Sarajevo! ❤️❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Tako Balie Dee i Danijela uživaju u Sutivanu, a koliko im je lijepo, ponosna baka svakodnevno dijeli sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama.